Skolen for Statskundskab

Velkommen til nye bachelorstuderende

Skolen for Statskundskab bød fredag den 31. august 2018 velkommen til ca. 180 bachelorstuderende på vores uddannelser i Innovation & digitalisering samt Politik & administration og Samfundsfag.

Lagt online: 03.09.2018

Der var en summen af stemmer og masser af nye ansigter, da 180 bachelorstuderende blev budt velkommen på deres nye studier fredag den 31. august 2018.

De to semesteransvarlige Stine Rasmussen (Politik & Administration og Samfundsfag) og Laust Høgedahl (Innovation & digitalisering) introducerede de studerende til Aalborg Universitet og livet som studerende. Herefter tog RUS-koordinatorerne over og fortalte om de sociale aktiviteter, de studerende vil møde de næste uger og ikke mindst om RUS-turen. Efter fælles pizzaspisning i Fibigerstræde 3 og møde med studenterforeningen og studenterorganisationerne, blev de studerende vist rundt på campus og fik blandt andet mulighed for at købe bøger til semesterstart. Den officielle del af dagen sluttede kl. 15:30, hvorefter POLIS åbnede baren...

Vi håber, at I alle får en god studiestart og glæder os til at gangene igen summer af liv :).