Skolen for Statskundskab

Held og lykke til vores kandidater

Solen skinnede fra en skyfri himmel og humøret var højt, da dimittender fra politik & administration og samfundsfag og kandidatuddannelsen i it-ledelse blev fejret med taler, gaver, musik og lækker mad torsdag og fredag i sidste uge.

Lagt online: 03.07.2018

Torsdag var det kandidaterne fra politik & administration og samfundsfag som blev fejret med tale ved lektor Johannes Andersen og studienævnsformand Jan Holm Ingeman, hvis hilsen var optaget på video, da han p.t. befinder sig i udlandet. Dimittenderne fik overrakt en hoptimist med et ønske om, at de bevæger sig ud i arbejdslivet som optimister.

Dagen efter var det kandidaterne i it-ledelses tur. Professor og studiekoordinator Jeppe Agger Nielsen holdt tale for de studerende på studiets vegne og blev godt suppleret af tidligere studerende Andreas Juul, der i dag er ansat som project portfolio manager hos Neas Energy A/S, som kunne fortælle dem lidt om livet udenfor universitetets tykke mure.

Begge dage blev musikken på smukkeste vis leveret af sangerinde Cathrine Klange og pianist Johannes Rodh. Se stemningsbilleder fra dimissionen nedenfor.